Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Bra krönika i AB om moderaterna... | Vilka företag bör räddas? »

HG Wessman - ett svart får av många
Stafrin | 08 November, 2007 11:50
10 av 15 moderata statssekreterare har betalat svart. Reinfeldt hade alltså fem stycken att välja på för att rädda sitt partis minst sagt skamfilade ryckte. Men, nej, lik väl väljer han själv en av dom som har betalat svart som efterträdare till Ulrica Schenström, HG Wessman. Vad säger man om det? En vilja att acceptera livets ordning säger en del, en vilja att välja kompetens före svaghet säger andra, ganska korkat tycker jag. Det måste väl ändå ha varit rätt viktigt att efter detta visa upp en ny profil när det finns kapacitet. Men, men, tiden får väl utvisa vad detta ger...

/JS07

Bloggtoppen.se
 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Jari | 09 November, 2007 18:59

Jag var inte så glad över att moderaterna skulle styra sverige när dom kom till makten eftersom jag förstog att dom skulle gynna dom rika och slå ner på dom fattiga och svaga i samhället.

Tänkte inte så mycket på att dom även står personifierade för att betala för svartjobb och komma undan skatt själva men det har man ju blivit varse om numera tyvärr.

Hur ska dom kunna räkna med att vanliga svenskar ska göra rätt för sig när dom själva inte gör det ! Dom gick ju till val med att dom skulle stoppa fusket i samhället men visar med eftertryck att dom värsta fuskarna är dom själva.

Jag förstår nu att fusket dom skulle stoppa inte handlade om det fusket dom själva sysslar med.

Hur bedrövligt är inte det !!

(no subject) [Reply]
Stafrin | 10 November, 2007 15:42

Problemet är dels att Reinfeldt i denna förnyelse process har valt medarbetare som mer eller mindre protesterat mot den socialdemokratiska politiken genom att skita i att följa de lagar och regler som inte passar dom, något som också visar total brist på respekt för demokratin.
Och dels är problemet dessa som försöker måla över detta mer att "de visste inte att de skulle bli ministrar en dag" eller "alla har ju fuskat, de är ju bara människor". Det talas mer om "moralpanik" än "moral", vilket gör att folket mer och mer influeras att följa deras exempel. I slutändan går vi mot ett laglöst land...

/JS07

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage