Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Årets skönaste kommentar... | Demonstrerande elever inger hopp! »

Hemligheten bakom "ICA-Stig"!
Stafrin | 19 November, 2007 11:30
5000 personer har engagerat sig på ICA hemsida och 95 % av dom vill ha "ICA-Stig" tillbaka i reklamfilmen. En del har också hotat att bojkotta affären om Hans Mosseson masar sig tillbaka till reklamfilmen. Jag ska berätta en hemlighet för dessa 95 % (och inte minst de som vill bojkotta affären):
NEWSFLASH!!! Det är en reklamfilm. "ICA-Stig" står inte i din ICA-affär och varorna ser exakt likadan ut i alla affärer. Reklamfilmen på dryga 2 minuter är till för att locka dig att köpa varor där, inte för att vara en lördagsunderhållning. Fast jag ger mig fasen på att det finns någon ute i landet som har spelat in alla ICAs reklamfilmer de senaste sex åren och som sitter med glimmande ögon och skrämd blick när "ICA-Stig" åker på semester till Rivieran och försvinner ur filmen. Personligen tycker jag att den reklamfilmen har överlevt sig själv sen flera år tillbaka, men det är bara min högst personliga åsikt. Låt "ICA-Stig" få pensionera sig på Rivieran med Mona Seilitz. Fast ibland är det kul att se hur människor tänker när de vill bojkotta affären och skriver listor för att en reklamfigur i en 2 minuters reklam har lämnat den filmen. Trots allt, vad vore Sverige utan sina freaks?!

/JS07

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage