Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Äntligen normal frågesport i TV! | Årets musikaliska kommentar... »

Skyltsöndagen som kom av sig...
Stafrin | 02 December, 2007 16:43
Tre saker slog mig när jag gick på skyltsöndagen här i Sundsvall.
1) Vilket pucko var det som kom på att en stor snowboardramp skulle stå mitt på torget? När jag kom ner så möts jag inte av julmusik utan pumpande technomusik och all julstämning flög med ens rakt bort i den allt mörkare himlen.
2) På vilket sätt symboliserar en jättelik drake av granris, som kommunen gladeligen har kastat bort en stor summa pengar på, julen?
3) Kommunen har satsat mer pengar på denna skyltsöndag än någonsin. Det glittrade längst hela Storgatan och man kunde tro att man var i Las Vegas. Men stånden var det glest mellan. Orsak: De skolor som brukar stå med flest stånd och sälja bullar, glögg och knäck har kommunen satt nedläggningsstämpel på, alltså Nacksta och Skönsberg. Givetvis fanns det ingen anledning för dom att ställa upp. Snacka om att binda sig själv med (drak)svansen. Så frågan är: Ansåg man att årets skyltsöndag var lyckad eller finns det fler som tycker att skyltsöndagen i Sundsvall hade mycket dyrt glitter och inget innehåll?

/JS07

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage