Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Teaterbytet är inte värt uppmärksamheten | Demokrati - självklar för vem? »

Jultankar och Alf Svensson
Stafrin | 23 December, 2007 12:34

Intressant att höra Alf Svensson såga regeringens jobbpolitik och visst har han rätt när han säger att regeringen glömmer att tala till hjärtat och inte till hjärnan. Han har rätt att det är en sak att tvinga 20-åringar söderöver och en helt annan sak att tvinga 50-60-åringar. Bra initiativ av Svensson! Synd bara att det går lite emot det som han själv stod för under de år på 90-talet då han själv satt i regeringen. Där kunde man knappast anklaga dom för att tala till hjärtat. Men det är tanken som räknas så här i jultider. Artikeln med Alf Svensson i Aftonbladet finns här.

Tillåt mig så att önska alla en god julhelg med mycket mat, ljus och julklappar, men också med tankar på de som inte har en lika god jul som oss andra. Karl-Bertil Jonsson talar i alla fall till mitt hjärta.

/JS07

Bloggtoppen.se
 #

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage