Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Skriftliga omdömen för barn - ett steg bakåt | Ny stadsplanering siktar för högt »

Beltranrättegången - en patetisk mediecirkus
Stafrin | 16 Januari, 2008 17:06

Är det bara jag som är L-E-S-S på allt om och kring Tito Beltrans rättegång? Spaltmeter upp och spaltmeter ner. I rättegångssalen sitter Aftonbladet, Expressen och nyfikna åskådare som bara längtar efter att få se Carola och Maria Lundkvist bryta ihop och sitta och gråta. Och titta på offret nära nu! Just DET, äcklar mig! Det har blivit en mediecirkus som blir mer och mer patetisk bara för att ett antal kändisar som är inblandade som huvudvittnen och där där man längtar efter att se den våldtagna tjejen bryta ihop. Så, nu har jag sågat själva bevakningen av rättegången.
Men om jag nu ska kommentera själva rättegången (och jag gör det utifrån övertygelsen att Tito Beltran är skyldig) så har bara en fråga:
Hur korkad är egentligen Tito Beltran? Hade han velat framstå som oskyldig så hade han väl bara kunnat sitta cool lugn och svara på frågorna, för trots att jag också tror att han är skyldig så verkar inte bevisningen vara den starkaste. Men när han nu uppträder som en paranoid påtänd ekorre i rättegångssalen så kan vem som helst fatta att han är skyldig, ja, kanske inte Jenny Beltran då...
Men det intressanta är nu, Carola, Maria Lundkvist, Robert Wells och Tomas Bodström har nog inga problem att komma vidare. De är rätt van vid mediauppståndelse. Tito Beltran struntar jag fullkomligt i. Men hur kan offret komma vidare? Vem hjälper henne efter detta?
Nu är rättegången avbruten över helgen så kan vi få läsa om något annat nu?

/JS08

Bloggtoppen.se


 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Jari | 16 Januari, 2008 21:59

Det är lite för mycket bevakning på det, men antagligen som du skrev så är det bara för att det är en massa kändisar med.

Tito fick visst nåt sammanbrott idag men jag tror att det är ett spel för gallerierna, han försöker få medlidande bara. Jag tror som du att han är skyldig till våldtäkt.

(no subject) [Reply]
Stafrin | 17 Januari, 2008 10:23

Hela Tito Beltran verkar vara ett spel för gallerierna. ;)

Enligt rubrikerna ska han ha fått hjärtproblem. Sen vad sanningshalten i det är är en annan sak. Kvällspressen är ju inte trovärdigaste källan...

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage