Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Gärna Obama, men framför allt maktskifte... | En kort(hårig) tanke... »

Persson städar i pigdebatten...
Stafrin | 11 Februari, 2008 16:27

Årets mest korkade citat hittills är fälld tidigt. Men det är kanske inte så förvånande eftersom det är Göran Persson, mannen med en egen socialdemokrati, som har sagt det. I debatten om att han har gjort avdrag för hushållsnära tjänster så säger han sig fortfarande stå för sin kritik mot Fredrik Reinfeldt, där han sa att nuvarande statsministern kunde städa själv.
"Jag tycker fortfarande Fredrik Reinfeldt kan städa själv och att det är ett dåligt förslag, men jag har inte gjort något olagligt."
Så ingen vet ännu vad Göran Persson egentligen tycker om hushållsnära tjänster. Han är emot det, men finns det så vill han förstås ha det själv. Han kanske skulle anställa någon som städar framför hans egen dörr innan han yttrar sig. Ett avdrag han inte behöver försvara...

/JS08

Bloggtoppen.se
 #

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage