Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Englas begravning - vart är TV på väg? | Obligatorisk a-kassa blir regeringens mardröm »

Dansbandssåpa - för vem?
Stafrin | 15 Maj, 2008 20:10

SVT försöker konkurrera med TV4 genom att starta ännu en såpa, vilket tycks vara det enda som få visas snart i TV. Underligt att man ännu inte gjort Rapport i dokusåpa form. Nu ska Peter Settman guida oss igenom ett program som ska kora Sveriges bästa dansband. Fantastisk idé, framförallt med tanke på att en annan del av själva företaget, mer känd som Sveriges Radio, på flera lokala stationer bojkottar dansband. Med andra ord kan vinnaren få höra:
"Grattis, ni är Sveriges bästa dansband. Tyvärr har vi dock ingen riktig plats att spela er musik på. En gång i månaden på vårt lilla dansbandsprogram på fredagarna, blir det bra?"
Frågan är hur desperata dansbandsmusiker egentligen är i dagens musikbransch...

/JS08

Bloggtoppen.se
 #

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage