Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Zeke Varg visar sitt rätta OS-ansikte | Starkt startfält i "På spåret"! »

FRA-logik enligt Björklund
Stafrin | 03 Augusti, 2008 20:35
Ibland är politiker ett under av logik. I TV4 Nyheterna idag intervjuas folkpartiledaren Jan Björklund om FRA-lagen och förklarar där anledningen till att man inte vill ha avlyssning enbart när det finns misstanke om brott:
"Ryssland är inte misstänkt för något brott!"
Något som dock inte förhindrar Björklund och Folkpartiledningen att stödja avlyssning på landet 24 timmar om dygnet - för att man ser Ryssland som ett hot. Jaha? Ryssland är inte misstänkt för något och kan inte avlyssnas lite, man bara är rädd för att de ska göra något och ska avlyssnas jämt. Den logiken satt som ett slag i magen... Heja, Folkpartiet!

/JS08

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage