Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Rödgrön allians - Mission Impossible? | Grattis USA!!! Nu börjar verkligheten! »

Därför MÅSTE Obama vinna!
Stafrin | 04 November, 2008 19:56
Det är en viktig dag! Kanske världens viktigaste dag! Ur mer än en synvinkel! När USAs nya president väljs i natt så innebär det ett slut på 8 års terror av George W B-Usch! Säg att det är sant! Säg att han ALDRIG kommer tillbaka mer! Säg att vi slipper hans döttrar Jenna och Barbara som presidenter om 20 år! So long, Mr Bush!
När USAs president ska väljas så innebär det en chans till en ny chans för världen att andas ut och att risken för ett nytt krig mellan USA och någon kärnvapenstark makt minskar något.
När USAs president ska väljas så innebär det också att det blir historia, antingen den äldsta presidenten nånsin eller den första färgade presidenten nånsin! Gissa vilket rekord som är roligast för ett land att ståta med!
Ur min synvinkel så finns det bara en vinnare. Nåt annat vore en katastrof. Världen behöver ett USA som pratar med munnen, inte med knytnäven och som inte har Rambo eller Dirty Harry som sin främsta förebild! Republikanerna har visat att man inte är rädd att kasta världen i ett tredje världskrig för att skydda sig själv och för att vara störst och bäst. När 75% av världen får omkring och är rädd för ett land istället för att respektera det så är nåt fel! Då har demokratin hamnat på avigvägar någonstans. Och att riskera att USAs första kvinnliga president ska bli Sarah Palin vill ingen. Det MÅSTE bli en demokratisk seger, även om jag är medveten om att man ska vara försiktig med att ha för höga förhoppningar på en mirakelvänding, trots att kandidaten heter Barack Obama! Också tycker jag att det är sannerligen på tiden att världens största land, efter slaverier och rasupplopp, äntligen kan få en färgad president! Bara det vore oerhört viktigt! Puh, i natt vet vi. Och självklart skriver jag mer i morgon också...

/JS08

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage