Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Lucia fick mig att åldras | En gång var musiken lätt... »

Sundsvalls kommuns julnöt!
Stafrin | 19 December, 2008 22:32
Här är en trevlig julnöt för Sundsvalls kommun att knäcka, nu när samarbetspartnern Steen & Ström har dragit sig ur och man själv får stå för bygget av alla skrytprojekt:
Spara ca 160 miljoner, bygg samtidigt ett teaterhus och en multiarena för minst 650 miljoner och få det att gå ihop ekonomiskt för alla! Titta sen innevånarna i ögonen och säg helt sanningsenligt att det inte är något problem! God jul, kära kommun!

/JS08

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage