Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« 2008 – Ett desperat år | Är produktionsbolagen framtidens TV? »

Äntligen lämnar Rix FM Sundsvall!
Stafrin | 01 Januari, 2009 16:56
Här i Sundsvall är folkstormen stor efter att Rix FM lämnat staden nu i natt. Jag själv känner verkligen hur jag sliter mitt hår i förtvivlan som matadoren i "Tjuren Ferdinand" och hur jag blir galen som Kalle Anka i djungeln på julafton. Aldrig mer ska jag få gå på ICA-affären där jag bor och tvingas höra detta vattniga Idol- och melodifestival-skval. Aldrig mer ska jag få jobba eller praktisera på en arbetsplats som spelar en kanal dagarna i ända som har 10 skitlåtar i sitt låtregister som man spelar om och om igen tills man spyr. Aldrig mer ska man få höra tre nonsenspratare på morgnarna som inte säger något vettigt och som spelar åter dessa 10 skitlåtar om och om igen - tills man spyr. Radio Rix, en kanal som inte varit bra sen 2000 då Jesse Wallin och Logna försvann från kanalen, försvinner äntligen från Sundsvalls FM-band. Hipp! Hipp! Det nya året kunde inte ha börjat bättre!

/JS09

Bloggtoppen.se
 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Christer | 05 Januari, 2009 18:43

DIN RIX FM SVIKARE :(. Vill du inte höra på Rix är det bara att du stänger radio.

(no subject) [Reply]
Stafrin | 06 Januari, 2009 15:46

Men jösses, att det kan bli sån uppståndelse för en kanal som spelar samma musik som hörs i mer eller mindre alla andra kanaler i Sverige idag presenterade av folk som inte säger nåt vettigt på hela dan är för mig en gåta. Dessutom är det lite svårt att stänga av radion i en affär eller ett jobb jag är på...?!

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage