Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Facken 2009 - en bra bit från kampviljan | SAAB - bilen ingen vill ha »

Malmström - en skrämmande kommissionär
Stafrin | 17 November, 2009 21:14
Att det var en borgerlig politiker som skulle bli EU-kommissionär var väl knappast en chock. Att det däremot blir Cecilia Malmström, Sveriges nuvarande EU-minister, tycker jag är ett mer skrämmande val. Det tog henne lite mer än ett år efter EMU-valet förrän hon började skrika på en ny folkomröstning om medlemskap i valutaunionen trots att folket i ett demokratiskt val sagt nej. Så en politiker som har så lite respekt för demokrati och folkets vilja ska alltså nu bli vår röst i Bryssel?! Ja, hon skulle säkert passa bra in i EU-borgen, men det känns inte direkt tryggt, varken med henne eller en folkpartist i överhuvudtaget. Önska oss lycka till...

/JS09

Bloggtoppen.se
 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Johannes Forsblom | 19 November, 2009 16:15

Läskig kvinna på fel plats.

Cecilia Malmström är en kvinna utan respekt för olikheter. Trots att hon talar varmt om frihet och mångfald.

Som riksdagskvinna deltog hon i pride-paraden i Riga och uttalade sig kränkande om landets lagar och katolska kultur.

Tänk om politiker från Polen skulle marchera i en anti-abort parad i Stockholm och kräva att vi ska ändra vår abortlagstiftning. Det skulle bli ett jäkla ramaskri.

Skönt att slippa se henne i Sverige men jag är orolig för att hon får ett ökat inflytande som kommissionär.

(no subject) [Reply]
Stafrin | 19 November, 2009 21:03

Ja, hon tillhör då rätt parti för hennes preferenser.
Ska jag vara ärligt så ser jag henne hellre i Sverige så man kan hålla ett öga på henne än släpper lös henne i full frihet i maktens boningar.

/JS09

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage