Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Skrattretande debatt om småtramsig Guldbaggegala | Sjukhuskarusellen - en skam för Sverige! »

Grattis Trollhättan - SAAB lever vidare
Stafrin | 26 Januari, 2010 21:52
Grattis SAAB, eller snarare grattis Trollhättan! Spyker får köpa SAAB! Det är samhällets ljuva charm. Ena månaden skriver jag en tack- och farväl-krönika om SAAB och sen får man gratulera till att bilen lever igen. Men jag ska erkänna att jag var övertygad om att detta också var en förhalning av General Motors för att sen rycka undan mattan. Nu har SAAB fött en sista chans till överlevnad och för dom anställda hoppas jag att det lyckas! Sen har det blivit nån sorts dragkamp om vem som ska få cred för denna affär, vilket är rätt löjligt. Men ge den bara inte till Maud Olofsson, som bara för två månader sen själv hade räknat ut SAAB och ryckte på axlarna.
Hoppas också att Spyker behåller fabriken i Trollhättan för annars har all kamp varit i onödan här i Sverige. Men jag antar att vi idag kan vara glada åt att ett stort antal jobb har räddats kvar ett tag till. Det är dom anställda i Trollhättan väl värda.

/JS10

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage