Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Sundsvall + Timrå = tveksam idé | Trots överbevakning - kungahuset behövs »

Hur kom TV 3 på "Veckans kanin"?
Stafrin | 14 Juni, 2010 21:23
Hurra! TV 3 tänker till! Det kan inte finnas en mer fantasifull kanal på att hitta på nya fräscha program än TV 3 (infoga ironisk smiley)! Det senaste genidraget heter "Veckans kanin" där mannen, mysteriet och sensationen Alex Schulman kommer att presentera den person i kändisvärlden som gjort bort sig mest och som kommer att bli förföljd av en utklädd kanin?! Vad programchefen Anders Knave än dricker på sitt kontor innan morgonmöterna så vill jag inte bli bjuden på det. Skämt och sido så skulle jag villa titta in på TV 3s planeringsmöte när dom kom på denna idé. Knave säger:
- Vi måste hitta på nåt nytt koncept som INGEN kanal gjort tidigare! Nåt som revolutionerar TV-världen och som lockar miljoner tittare.
Nån medarbetare skakar på huvudet och säger upp givet:
- Det är ingen idé. Allt är snart gjort. Vi får köpa in nåt japanskt förnedringsprogram från förra året!
Knave skakar på huvudet:
- Nej, det finns en sak ingen har gjort förr och som kommer rädda allt. Att låta folk bli förföljda av en person utklädd till kanin!
Alla låter förvånade.
- Vem då? Vem som helst?
- Nej, säger Knave, alla kändisar som gör bort sig under veckan!
Redaktionen nickar imponerat och börjar berömma programchefen.
- Ja, det är ju en bra idé! Vi låter Alex Schulman leda det, han klagade ju för ett tag sen att han inte synts tillräckligt.
Jag säger bara: Lycka till, TV 3! Vi får väl se hur lång tid det tar innan en stämningsansökan hänger ovanför TV 3. Fast då skulle ju han/hon som lämnade in den bli anklagad för att inte ha humor, och det vore ju hemskt...

/JS10

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage