Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Obegripligt ekonomipris i Alliansens spår! | Namnbyte hjälper inte KD »

En budget utan innehåll
Stafrin | 12 Oktober, 2010 20:36
Aldrig har väl en budget varit så ointressant som denna hösts. Sänkt skatt för pensionärer, tack för 19 september, old folks!
Sänkt skatt för utlandssvenskar, tack för för senast, allihop.
Jobbcoach för äldre arbetslösa. Öhhh, är det inte det hela jobb- och utvecklingsgarantin ska gå ut på? Jobbcoachning? Är allt detta nåt som känns vettigt?
Det mesta är bara att flytta lite småpengar här och där utan att det ger nåt. Att städa upp efter sig efter valet och tacka för kaffet. Hur ger allt detta mer jobb? Var kommer det in i budgeten? Många väntar, förgäves tydligen...

/JS10

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage