Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Vad innebär Alliansstyret för Sundsvall? | Vad är ett riktigt jobb, Reinfeldt? »

Jubel efter borgerlig landstingsseger
Stafrin | 09 November, 2010 21:36
Efter mycket om och men så föll kolossen till sist och miljöpartiet gick högerut även i landstinget vilket borgade för borgare i ledningen även där, ja även sjukvårdpartiet ska cred också. Jag önskar inte en alliansseger nånstans, men här får sossarna och vänsterpartiet faktiskt skylla sig själv för så klantigt och urbota korkat som man skött sjukvården detta år finns nog ingen liknelse till (se tidigare artiklar om sjukhusskandalen i Sundsvall). Sen ska jag, precis som i fallet med kommunen, inte jubla heller förrän jag sett att det verkligen blir en förbättring, men en sak är säker; Ribban ligger extremt lågt för det är mycket svårt att få det sämre. Man har redan i ett telefonväkteri i Radio Västernorrland idag lovat att alla tre akutsjukhusen i länet ska vara kvar.
Bland befolkningen är det här jubel i busken, i alla fall om man ska tro webbartiklarnas kommentarer. Det lär inte bli mycket tal om miljöpartistisk svekdebatt i det här fallet. Nu ska det bli kul att se vad som händer med sjukhusdirektören Sigbjörn Olofsson. Sitter han redan och kollar i Platsjournalen eller är Vårdalliansen, Miljöpartiet och Sjukvårdarna för rädda för hans fallskärm? Om det är en konstig tid inom Sundsvalls kommun som väntar så är det en intressant tid inom landstinget. Förhoppningsvis så kanske man i alla fall slipper sitta med hjärtat i halsgropen av skräck för att man ska bli sjuk.

/JS10

Bloggtoppen.se
 #

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage