Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Våga kämpa för landsbygden | "Flickorna på TV 2" avslöjar Gessle »

Allians eller inte - ett S-dilemma
Stafrin | 20 November, 2010 11:11
Tänkte på en sak när kritiken mot att de rödgrönas allians misslyckades i valet var som störst; 1998-2006 fick Göran Persson enorm kritik för att han inte gick samman med andra partier utan valde att leda en regering fast han tappat i opinionen. Han var maktfullkomlig och sossarna egofixerade.
Nu gick socialdemokraterna till sist ihop med andra partier, de enda som de egentligen kan gå ihop med, och då är det också fel. Det är verkligen inte lätt att vara politiker idag.

/JS10

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage