Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Håkan Juholt - socialdemokratins vitamininjektion | Ointressant vårbudget utan innehåll »

Löjlig kritik mot Juholts särbo
Stafrin | 29 Mars, 2011 20:09
Jag tycker det är intressant att läsa alla Allianssympatisörers stora hån, antydningar och fingerpekande åt avslöjandet att Håkan Juholts särbo har dömts för bedrägeri. Orden kasta, sten och glashus växer fram sakta. Dom om något borde väl tala lite tystare med tanke på alla löpsedlar om Littorins eventuella sexköp, Carl Bildts affärer i Sudan och diverse stadsråd som svart har använt städhjälp och barnpassning samt fuskat med TV-licensen. Då hette det att "dom är ju bara människor" eller "det hände innan dom blev vald i regeringen". Och locket lades på lydigt efter ett tag och togs inte ens upp vid valet.
Jag ska verkligen inte ta Åsa Lindgrens gärning i försvar på nåt vis, men hon har i alla fall tagit sitt straff och är därmed en fri kvinna att försöka komma tillbaka till samhället igen. Men i politikens värld idag är det bara en sak som gäller: Hitta den svagaste punkten på motståndaren för att få makten och hela härligheten. Sen varför inte Juholt berättade detta för valberedningen kan vi lämna där hän. Samma gäller dom som plötsligt försöker koppla detta med det faktum att Juholts utbildningsgrad sträcker sig till ett 2-årigt gymnasium. För det är ju tydligen jämförbart.
"Inte kan folk från pöbeln driva ett parti, hahaha! Tänk om dom stjäl partikassan..."
Men nu är det inte han som har förskringrat pengar. Så till media och alla som dömer Juholt för detta säger jag bara, skärp er! Dra inte mer löjets skimmer över svensk politik än det redan är!

/JS11

Bloggtoppen.se
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage