Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Byken måste tvättas - igen! | Hyckleri kring Ranelid-debatt »

Lektion i säkerhet för Sundsvall
Stafrin | 09 Mars, 2012 15:57
Det är sällan, eller snarare aldrig, jag använder bilder i min blogg. Jag brukar låta orden tala för sig, men här vill jag göra ett undantag. Ett litet ord till Sundsvalls Kommun och alla fastighetsägare i kommunen som känner sig träffade:
Ser ni den här bilden?

Det som är på bilden kallas för SAND!
"Stenartat granulärt material, vanligen mestadels bestående av kiseldioxid och silikater", enligt Wikipedia. Man kan mer än gärna använda detta material till att sprida ut på vägarna, gångvägarna, utomhusparkeringar och diverse stigar så att vanligt folk inte behöver bryta benen av sig när man ska ta sig fram till fots. Visst, lite mer kostnad i sandbilar och inskaffande av detta i normala fall vanliga material blir det och lite mindre budget blir det till byggnadsnämnden, men det tycker i alla fall jag att det kan vara värt.
Ett litet välmenande tips på en sak som man varit urusel på denna vinter!

/JS12

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage