Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Lagringsdirektivet krymper integriteten! | Den osynliga påsken »

Tolgfors offrades, men problemet kvarstår
Stafrin | 01 April, 2012 19:15
Sten Tolgfors avgår, saknad av få och med ett sargat självförtroende säkert. Huruvida han är försvarsminister eller inte kan vara legalt. Det kommer väl någon annan nisse som med samma politik. Hans anledning till avgången var barnen och det är ju alltid nåt man kan ta till för att ge en extra känga till medierna. Och andra sidan är den säkert inte helt obefogad för helt lögnaktig kan den ju inte vara. Jag utgår ifrån att medierna häckat utanför hemmet, men som vanligt så skakar pressen av fasa när man kritiserar som det minsta för deras jobb.

Men för några veckor sen ville jag se att byken tvättades ordentligt, men istället så sopade man den lite under mattan genom att låta huvudet rulla på den som var närmast. Men själva affären kommer ju knappast att stanna här, om nu Fredrik Reinfeldt mot all förmodan nu trodde det. Det är många huvuden som borde rulla från många partier och jag kan säga att det finns ett jobb idag som ingen Fas 3-arbetare vill ha: Som ny försvarsminister. Det finns nog få som avundas den som efterträder Tolgfors. Men vad vet jag. Det gick ju bevisligen bra för Juholts efterträdare. Men själva Saudiarabienaffären är fortfarande nåt regeringen skakar inför och där Tolgfors nu offrades.

/JS12

Intressant?

 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Mats Danielsson | 08 April, 2012 23:50

"Tänk om vi skulle uppfinna nån ny svensk mattradition"

Jomen vaddå, ägg och sill är väl påsklikt. Likaså lam eller fårfiol andra sådana.
Choklad till söndagsfrukost är en tradition hos mig i vart fall.
Glad påsk på dig pojk

(no subject) [Reply]
JörgenS | 09 April, 2012 02:11

Förvisso i helt fel artikel, men glad påsk på dig själv, gamle man. ;)

Ägget gav jag credit för, men sill använder vi ju till mer eller mindre varje högtid. Lamm och fårfiol har jag själv aldrig träffat nån som äter, men det kanske är en tradition i vissa hem.

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage