Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Kluven sossetunga om Fas 3 | Tips till Stefan Löfvén »

Konstiga väderordval...
Stafrin | 22 April, 2012 17:54
"Ryssvärmen på väg", står det på Aftonbladets löp och jag undrar: Varför säger man "ryssvärmen"? Är inte det väldigt ologiskt? Det är väl ingen speciell värme i Ryssland? Det är lite som att säga "Bermudaskylan" eller "Mallorcafrosten är på väg". Vem skulle ta ett sånt löp på allvar?

/JS12

Intressant?

 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Rubriken | 23 April, 2012 09:26

Tidningsrubriker går ut på att få in så mycket information som möjligt på få tecken, då är "Ryssvärmen på väg" bra, man fattar att värmen som finns i ryssland just nu är på väg hit.

(no subject) [Reply]
Stafrin | 23 April, 2012 13:07

Jo, jag förstår att det finns någon mening bakom det, men vissa ord låter rätt ologiska.

/JS12

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage