Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Jag kommer i alla fall sakna Hotmail… | Selånger Marknad är i behov av förändring! »

Hela bussar i Sundsvall - en omöjlighet?
Stafrin | 15 Augusti, 2012 12:18
Jag vet att jag har gnällt på sundsvallsbussarna förr, dock inte helt utan anledning och nu är det dags igen. Är det helt omöjligt att få HELA bussar här i Sundsvall?! I stort sätt hela tiden så verkar jag åka med bussar som antingen har stoppknappar som inte fungerar, säten som är lösa, ibland har en sittplats inget säte alls eller det är uppskuret i sitsen. Och problemet är att man inte jäktar direkt att reparera heller. Man känner snart igen bussarna man åker i på den skada som finns i respektive buss. Jag börjar tröttna på att få treva mig fram från knapp till knapp innan jag till slut hittar den som fungerar när jag ska stiga av eller ska sätta mig och inget säte finns framför eller det som finns är löst i ryggstödet framför om knäna tar i. Jag menar, Sundsvall är ju ingen totalt utfattig stad så det borde inte vara så svårt att lägga lite pengar på att få åka i fräscha bussar som är hela.
Man la X antal miljoner på att sätta upp elektroniska tidstabellstavlor, som ska visa när bussarna kommer. Visst, idén är det inget fel på, men efterhålls dom? Den nere vid hållplatsen där jag bor har varit trasig i ett halvår nu, d v s ungefär lika länge som den har suttit uppe. Där kan man snacka om intressant investerade pengar, som kunde ha gått till nya fina bussar eller reparationer av dom som finns. Trygg och ekonomisk kollektivtrafik, jo, tjenare!

/JS12

Intressant?


 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage