Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Var finns respekten i karikatyrdebatten? | Affärsplanen – S rätta ansikte »

Märklig människosyn kring Haddile
Stafrin | 24 September, 2012 13:17
Man kan ju fundera vad Migrationsverket egentligen fyller för funktion. Jag har ju sen tidigare skrivit om diverse skräckexempel på fall där människor utvisas som egentligen en blind byfåne borde fatta att det inte är på sin plats och 2-åriga Haddile är ytterligare ett märkligt exempel. Nu har hon förvisso fått tillstånd att stanna medan man letar efter flickans föräldrar. Det låter så fint, man ska hitta barnets biologiska föräldrar, som redan övergett henne och som man inte vet var dom är. Vilken fin insats med tanke på att barnet redan kan få en familj här som bryr sig om henne!

Till och med Sverigedemokraterna verkar ha mer hjärta i frågan än Migrationsverket, eftersom dom också gått ut och kritiserat fallet. Det säger en del. Så jag säger som jag brukar vara; NÄR ska invandrarfrågor handla mer om mänsklighet och respekt istället för hur mycket landet kan tjäna på respektive invandrare?

/JS12

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage