Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« REVA är kränkande människosyn | Var min uppväxts skidintresse en lögn? »

Magnus Sjödins avhopp bara början?
Stafrin | 26 Februari, 2013 23:05
Sundsvalls Kommunalråd Magnus Sjödin avgår. Pressen var inte riktigt vad han ville och jag hade nog gett upp ännu tidigare i samma sits. Jag ska väl inte totalsåga hans insatser fullständigt, men som ni minns kommer vi från en ledarskap här uppe med Anita Bdoui, där pengarna rullade mellan luftslott till luftslott. Bra har det inte varit, men det kunde varit ännu värre, enligt mig. Och, japp, det är jag som sitter och inte totalsågar en Allianspolitiker.

Ersätter gör Folkpartiets gruppledare Lars Persson, som under Bdoui-eran hade riktigt vettiga åsikter ibland. Men nu är situationen annorlundare. Är bytet vad stan behöver och kommer det märkas någon skillnad? Eller är detta bara första steget mot det som komma skall...? Vill man vara elak kan detta vara ett bevis på Alliansens makt i Sundsvall är på väg att blekna bort allt mer.

/JS13

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage