Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« SVTs Öppet Arkiv - tumme upp! | Jobb i välfärden - Plusjobbens comeback »

Hela Sveriges fredags-frälsning!
Stafrin | 20 April, 2013 00:57
Jag såg ett avsnitt av "Hela Sveriges fredag". Jag lovar, det ska aldrig ske igen! Jag undrade först om jag befann mig på ett maranata-möte eller om Livets Ord hade årsmöte i direktsändning. Per Andersson och Malin Olsson gör sig bra som Ulf Ekman och Carola. Däremot förstår jag inte vad Lars Ohly gör där. Går det så dåligt när man slutat politiken kanske en riksdagspension inte är så usel idé ändå.
Jag förstår att framgångarna med "Så ska det låta" och andra program där "alla är så genuint glada och spontana" har gett blodad tand, men detta är banne mig löjligt. Det är kanske dags att damma av Folktoppen igen och listan över dom 10 underligaste programmen...

/JS13

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage