Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Den långa färden - för en buss hem | Omöjligt uppdrag - rädda Gatufesten »

Arrogant kommentar till indragna busslinjer
Stafrin | 09 Juli, 2013 21:33
Årets mest inkomptenta kommentar hittills är fälld. Landstinget i Västernorrland drar ner på busslinjerna mellan Kramfors och Härnösand och dom som bor där emellan och är beroende av dom lämnas strandsatta. Intressant logik, folkpartiet vill satsa på kommunreform för att rädda glesbygden och bunta ihop X antal kommuner medan landstinget drar in på bussarna så att dom som "räddas" inte kommer någonstans istället. Det är i dom tre största städerna i landet centralpolitikerna vill att man ska bo i, men där får man ingen bostad i gengälld. Det är inte lätt att vara människa ibland!

Reportern på Tidningen Ångermanland ställer en fråga till Micael Melander, socialdemokratiskt kommunalråd i Kramfors:
"Vad ska man göra om man bor efter en av de hotade linjerna och inte har möjlighet till att köra bil?"
Det IQ-befriade svaret blir:
"Jag förstår inte varför man väljer att bo i ett sådant område i ett sådant fall."
Det känns skönt att veta att dom förtroendevalda har sån respekt för sina väljare att dom arrogant idiotförklarar dom för deras val en gång i tiden direkt i medierna och att dom bryr sig så mycket om dom, så här ett år innan valet. Flytta eller gå under, Micael Melander tycks inte bry sig, eller någon annan heller för den delen. För när ingen ställer sig upp och börjar ropa åt central ort att det är nog spottande på oss norr om Dalälven, utan bara nickar och accepterar, så kommer riksdagens politiker snart säga samma sak om alla oss som bor här uppe:
"Jag förstår inte varför man väljer att bo i ett sådant område i ett sådant fall"

För er som vill läsa hela artikeln, läs den här.

/JS13

Intressant?

 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Mats D | 18 Juli, 2013 20:10

B R A!

(no subject) [Reply]
JörgenS | 18 Juli, 2013 23:07

T A C K!

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage