Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« LCHF är inte enda metoden | Vettiga busstider kommer med hösten »

Tummen upp för gratis Drakfestival
Stafrin | 11 Augusti, 2013 10:35
Jag måste ge en eloge till Drakfestivalen här i Sundsvall. Inte för själva festen, för den bryr jag mig relativt lite om. Att måla på klottervägg med Amy Diamond och Yohio känns inte så spännande. Men däremot så skrev jag i samband med Gatufestens nerläggande att en av anledningarna till dess död var att folket bland annat också hade att lägga pengar på just Drakfestivalen, som förra året var belaggd med entré. Det var en grymt fiasko, för folket i stan insåg att det var råjönsigt med en dyr gatufest till bara en månad efter den stora.

Nu dras Drakfestivalen med stora skulder efter det, men istället för att, som Gatufestledningen, höja avgiften för mindre innehåll tar man bort avgiften och gör den gratis igen. Sen om det håller till nästa år är en annan sak, men för nu så gillar jag att Drakfestivalsledningen inser att det är bra med en gratis festival som alla är välkomna till och att det nog finns en gräns för folket ekonomi. Tummen upp!

/JS13

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage