Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Stafrins Spaning ändrar stil och karaktär! | Google - ditt måste på nätet »

Borgs hästsvans - något att gråta över
Stafrin | 05 November, 2013 21:02
Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta över människans utveckling. Man kan ju börja fundera på vår syn på det väsentliga i världen när Anders Borgs avklippta hästsvans blir en världsnyhet! Vår finansminister har gått till en frisör i Katrineholm, en tyst minut har utlysts för hästsvansen och Expressen har lottat ut saxen som gjorde det dramatiska och hemska brottet! Nu väntar väl snart också halv stång och minnesgudstjänster den 5 november varje år. Undra om vi får en ny helgdag?

Jag klippte mig också för ett par veckor sen. Undra om jag ska fråga Linda som klippte mig om jag kan köpa saxen och lotta ut den som vinst på IOGT-NTOs distriktsårsmöte till våren. Anders Borg får väl hoppas att det inte är som i bibeln när det är val nästa år, att han likt Samson som klippte håret förlorar all kraft.

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage