Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Borgs hästsvans - något att gråta över | "Gilla läget" är vårt nya valspråk »

Google - ditt måste på nätet
Stafrin | 07 November, 2013 20:08
Jag vill bara krevera på Google och deras maniska påtvingande av detta Google+. Just nu har mitt Youtube-konto blivit spärrat från att lämna kommentarer i andra filmer. Anledning: Jag har inte kopplat kontot till Google+. Den officiella orsaken heter att det är så mycket säkrare från spam-kommentarer, och det är möjligt att det är så, men få inte mig och tro att det var Googles huvudsakliga anledning, speciellt när Google+ inte riktigt gick så bra i konkurrensen mot Facebook.

Det roliga är reaktionerna. I USA så finns det kritiska krönikor i diverse nättidningar, men i Sverige är det tämligen tyst. Det är som att vi här i Sverige böjer oss, nickar och accepterar. Alla måste in i den sociala medievärlden av Facebookkaraktär! Teknik är nåt heligt för oss där man bara ska sitta tyst och följa med i allt intresserat. Framför allt när det gäller Google. Man tvingade på sin bloggtjänst Blogger en ny, enligt mig gravt försämrad, layout för sina bloggare och ingen sa ett pip, mer än några amerikanska bloggare.

Tänk att tiden fanns då man såg Google som nåt nytt, tufft och häftigt som sakta tog över det allt mer stela Alta Vista som sökmotorn nummer 1. Dom verkade riktigt seriösa, tänkte man då. Idag tänker man, jo men tjenare...

/JS13

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage