Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Popvärldens viktiga frågor? | Framtidens snabblunch »

Hellre hockeybussar än hela bussar
Stafrin | 16 November, 2013 20:44
Sundsvalls busstrafik är alltid intressant! Man lägger pengar på speciella hockeybussar till och från E.ON Arena och Timrå IKs matcher, men att se till att dom normala bussarna för andra resenärer är hela och rena tycks det inte finnas pengar för.

Lika roligt är det, när man läser på Din Turs hemsida, att hockeybussarna från Njurunda, Ånge och Liden är inställda denna säsong, medan statsbussar och bussar från Alnö kör som vanligt. Där funkar det tydligen som det gör annars i busstrafiken med andra ord. Bussigt värre!

/JS13

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage