Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Isarna kommer, men inte sanden | Förbjud stående i bussar »

Nelson Mandela gav världen hopp
Stafrin | 06 December, 2013 19:41
Nelson Mandela är död! En stor man har lämnat oss, en av dom allra största. En man som kämpade för en värld där alla kunde leva tillsammans, oavsett hudfärg och ras och som trodde på demokrati. Den sortens människor det inte finns så många av idag. Men på 80-talet var det många som trodde på honom och som kämpade för hans frihet från fängelset. Det gjordes skivor och arrangerades galor och när han lämnat fängelset 1990 så bröt nyheterna alla sändningar och kablade ut detta historiska för eftervärlden.

Jag skulle absolut säga att Nelson Mandela inte bara betytt oerhört mycket för Sydafrika, utan för hela världens hopp om alla människors lika värde och demokrati. Tack för din kamp, Nelson Mandela, och vila i frid!

/JS13

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage