Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« För besökare av Retrogalaxen! | Stormen Ivar - vår nya kändis »

Märklig uppmaning från AF
Stafrin | 12 December, 2013 21:13
Arbetsförmedlingen får, tro det eller ej, mig att skratta ibland också. Jag har sett dessa kallelser man får hem när förmedlingen meddelar att det är ens tur att börja skicka in aktivitetsrapporter. En sak ger verkligen märkliga funderingar. Det är gällande att man försöker påtvinga folk att skicka in dom via datorn. Bara idén att arbetsförmedlingen ska tvinga dom arbetslösa att skaffa en e-legitimation är en märklig fundering. Men det står också på ett ställe:
"Om du inte har tillgång till internet går det bra att fylla i aktivitetsrapporten på Arbetsförmedlingens datorer!"
OK, några arbetslösa har säkert fått sitt nätkonto avstängd för obetalda räkningar, men annars undrar jag: Hur tänkte man där? Är det ofta som folk idag har skaffat e-legitimation, men inte internet???

/JS13

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage