Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Tidens tankar - en märklig sak | Ny skivaffär - dan är räddad! »

Skitleksaker - den nya trenden
Stafrin | 12 Januari, 2014 20:50
Den nya trenden inom leksaksindustrin tycks lämna lukt och spår efter sig. Numera tycks leksaker bara handla om bajs och skit. Jag var hos mina föräldrar och zappade förbi reklamen hos Cartoon Network där det gjordes reklam för en leksakshund som barnen petade in mat i munnen på varpå det sen kom hundbajs ut ur baken som man skulle ta reda på.

Det var dessutom reklam för en sorts stora leksaksfigurer som alla skulle föreställa att dom var skräckvarelser gjorda av bajs och lort. Det känns som att Markoolios barnfigur i TV4, Doktor Mugg, plöjde väg för en ny sorts barnhumor som ligger en bra bit ifrån Fem Myror. OK, det är väl bättre än att dom leker mobbande Idol-jury eller krig, men om dom åtminstone kunde leka renhållningsarbetare så dom kunde lära sig nåt av det. Men det kanske är en skitsak...

/JS14

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage