Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Ny skivaffär - dan är räddad! | Retrogalaxen är tillbaka igen! »

Reinfeldt stolt, trots lång arbetslöshetskö
Stafrin | 15 Januari, 2014 23:09
Fredrik Reinfeldt står stolt i talarstolen under riksdagsdebatten och pekar stolt framför sig på sina 200 000 nya skapade jobb (vilka av dom som är riktiga jobb och vilka av dom som är FAS 3-liknande jobb, eftersom han tidigare deklarerat att FAS 3-jobb ÄR riktiga jobb, vet vi inte). Problemet är att Mikael Damberg och Stefan Löfvén kommer upp och pekar på kön av arbetslösa bakom honom, som alla uppkommit efter år av misslyckad och ohållbar arbetslöshets- och näringspolitik.
"Ooops", tänker statsministern, plockar fram sina skygglappar och fortsätter att peka stolt framåt. Hur många av dom bakom dig, Fredrik Reinfeldt, kommer att rösta på dig i september, tror du?

/JS14

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage