Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Tre apor - den nya arbetslöshetspolitiken | Nödighet kan ge nya jobbtillfällen! »

Om svenska och utländska frisörer...
Stafrin | 30 Januari, 2014 12:36
Jag fick en intressant fundering kring den svenske mannen: Om du går till en frisersalong som har en manlig frisör av utländsk härkomst så är denne oftast en vanlig hetrosexuell person. Men ser du en manlig frisör av svensk börd så har denna automatiskt en homosexuell stämpell över sig, oavsett om så är fallet eller inte. Är detta ett bevis på att vi svenskar fortfarande försöker bevaka vår tuffa vikingahärkomst eller vad beror det på?

/JS14

Intressant?

 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Mats | 01 Februari, 2014 23:26

Intressant. Har aldrig träffat på denna kombination. Vart har du fått det från?

JörgenS [Reply]
Jörgen Stafrin | 02 Februari, 2014 10:49

Jag tror det är vanligare i storstäderna som Stockholm, Göteborg och Malmö än små städer i Norrland. Men det var lite tankar vi vädrade på utbildningen för några dar sen.

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage