Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Jimmie Åkesson - den nya Don Quixote | Hasselhoff - imponerande pinsam underhållning »

Oldsberg - Bingolottos sista hopp
Stafrin | 27 Mars, 2014 14:58
Ingvar Oldsberg tar över Bingolotto, om någon nu bryr sig om det programmet fortfarande. Det känns lite som att om programmet inte lyckas stiga i popularitet med honom så kommer det aldrig mer att göra det. Marie Serneholt var en megaflopp, vilket en normalbegåvad 5-åring kunde räkna ut redan från början. Att tro att en yngre publik skulle börja spela bingo på söndagkvällarna bara för att en ung lätt bimbofierad popstjärna tar över, och samtidigt tro att dom äldre skulle stanna kvar, är väl att underskatta publiken grymt.

Bingolotto har hållit på i mer än 20 år. Man kan ju inte anklaga TV 4 för att inte mjölka allt som går ur detta program. Snarare undrar man hur mycket mer man kan få ur konceptet. Det är nog dags att skrota denna relik. För ju sämre tider man lägger programmet på och ju färre tittare programmet får ju färre föreningar kommer vilja sälja i alla fall. Oj, förlåt, föreningar, finns dom fortfarande i kommunerna? Men ni förstår vad jag menar, en ko på dekis ger ingen vidare mjölk och man får skaffa en ny. Det kanske är dags att hitta på ett nytt program för att blidka dom föreningar som fortfarande har en sån stark medlemsmatrikel så dom kan hitta folk som vill engagera sig med försäljningsverksamhet. Ingvar Oldsberg är troligen "Bingolottos" sista hopp. Han är en stor och populär personlighet, till skillnad från Serneholt, som lett flera program med miljonsiffror. Om inte det går så finns det bara ett meddelande bakom nästa färgfemmanlucka: Tack och adjö, Bingolotto!

/JS14

Intressant?


 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage