Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Aprilskämt som affärsidé - desperation eller humor? | Topplistor är numera en parodi »

Eskils intressanta landsbygdplaner
Stafrin | 02 April, 2014 18:36
Bredband, service och bra villkor för djur ska stoppa massflykten från landsbygden, enligt landsbygdsminister Eskil Erlandsson. Ööööh, jobb då? Var på prioriteringslistan hamnar det?`
Bredband är enligt Erlandsson oerhört viktigt för ungdomars fritid och för servicen och affärsverksamheten. Men tydligen är utbyggnaden för punkt 1 och 3 inte heller prioriterad. Med andra ord så ska man flytta till Norrland för att sitta på ett vårdhem nära skogen och surfa på nätet. Nu kommer befolkningsstatistiken öka hyfsat känner jag! Heja Eskil!

/JS14

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage