Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Tumme upp för Löfvéns erkännande! | Starka personligheter behövs i sportmedierna »

Fler yrken till framtidens underhållnings-TV!
Stafrin | 06 Oktober, 2014 21:43
Så har TV 4-koncernen hittat ett nytt yrke att mjölka amatörernas desperation till kändisskap på. Efter "Hela Sverige bakar" kommer "Hela Sverige syr", vilket förmodligen är lika aptrist som det låter. Men det är förstås en smaksak. Men det jag funderade på är hur många yrken till kan man omvandla till amatörparadens afton i underhållnings-TV? Kanske framtiden kan erbjuda "Hela Sverige webdesignar", där man kan sitta och se en massa datanördar som sitter vid sina datorer och gör hemsidor på tid. Eller varför inte "Hela Sverige opererar", där man följer en massa läkarstuderanden och där vinnaren får en anställning på Sahlgrenska? "Hela Sverige lappar", där man tävlar om att bli bäst parkeringsvakt utan att få för mycket skäll!
Men drömprogrammet måste väl ändå vara "Hela Sverige förmedlar", där man får jobba på Arbetsförmedlingen skapa jobb åt arbetslösa. Se, Stefan Löfvén, nu kan ni både bli folkkära TV-kändisar OCH lösa arbetlöshetssituationen. Två flugor i ett, och den nya vurmen att låta ett yrke och ett gäng kändiskåta nybörjare smälta samman kan också bli till någon nytta för en gångs skull.

/JS14

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage