Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Nya Melodifestivalregler skapar svåra problem | Vem vinner på DVD-utvecklingen? »

40 år - fortfarande hungrig, men vuxen
Stafrin | 05 November, 2014 19:17
Ja, jag erkänner. Idag fyller jag 40 år. Jag minns ett avsnitt av "Svensson svensson" där Gustav Svensson jämför 40-årsdagen med tennistermen "Sidbyte första halvlek 40-0". Det känns nog rätt att anamma den frasen. I övrigt så känner jag inte alls så mycket ångest inför att fylla 40. Det är en siffra som alla andra och jag känner mig trygg i den person jag är. Någon 40-årskris finns inte i antågande. Jag kanske har gått igenom den fasen sen tidigare. Men det kan också vara så att jag känner mig lättad att mycket av det som formade mig i intresseväg som yngre fortfarande är en del av mig. Jag är fortfarande en musiknörd, fast ännu mer seriösare! Jag gillar fortfarande radio, fast mer seriösare. Och jag vill fortfarande till New York en dag, fast jag har en mycket mer mogen syn på USA som land. Kort sagt, jag är den jag alltid varit, fast mycket i en vuxnare och mer utvecklad form.

Jag har sett trender och olika stilar komma och gå. Jag har hört hela livet om musikstilar som "ingen lyssnar på längre" och som är "stenute", men jag har alltid gått min egen väg och stått för det. Jag tror på att stå för att vara den man är, fast man sen kan få en nyanserad och utvecklad syn på det man har blivit. Därför känner jag mig rätt trygg i att vara 40 år just nu. Jag vill fortfarande stå med en fot i den nyfikna och hungriga ungdomstiden och den andra i ett mer moget och vuxet syn sätt. Mitt liv vandrar vidare, mot nya mål och drömmar...

/JS14

Intressant?

 #
User Comments
Grattis! [Reply]
Morgan Öberg | 07 November, 2014 05:54

Grattis på fyrtioårsdagen!

(no subject) [Reply]
Jörgen Stafrin | 07 November, 2014 10:09

Hej, Morgan! Long time, no seen. ;)
Tack så mycket och ha det så bra!

/JörgenS

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage