Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Hedersvärt av GA-kyrkan | Den svarta fredagen är här »

Ett originals recept till glädje
Stafrin | 26 November, 2014 13:29
Det värsta med dagens moderna teknik som alla ska ha är att andelen personer som tror sig vara överlägsen dom som inte är intresserade ökar. Personerna som med nåt flin kläcker ur sig till någon som har en helt annat behov och ännu använder de äldre sakerna:
"Ja, idag använder ingen inte sånt längre"
En av de viktigaste sakerna jag lärde mig som barn, nu gäller detta musikalisk utveckling men det funkar lika bra här, är från en bok om musikhistoria där författaren skrev:
"Ingen musikstil kommer någonsin att dö. Det kommer alltid att finnas utövare."
Och någonstans gäller det här också. Det kommer alltid finnas utövare även om andelen inte är så många för tillfället. En annan viktig sak som jag lever efter sas av Albert Engström:
"Det är varenda förbannades människas plikt att förbli ett original..."
Kombinera detta och vi får en så mycket roligare tid på jorden än om alla går medströms på samma gång.

/JS14

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage