Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Är nye moderatledaren en elit? | Starkt gjort av kungen »

Det är skillnad på välgörenhet världen över...
Stafrin | 18 December, 2014 22:38
Idag invigdes till sist bron över fjärden, den bro som har varit stadens diskussionsämne i flera år. Till det skulle jag vilja koppla en debatt som rasar på Youtube, i det lilla sällskap jag är en del av som kallas Vinyl Community (ett gäng skivsamlare som visar skivor för varandra och diskuterar musik). Debatten gäller välgörenhet där, för att göra en LÅNG historia kort, en medlem anser att vi skulle kunna göra mer för välgörenhet, för dom fattiga, istället för att skicka skivor till varandra och dom andra tycker att det gör dom mer än gärna, men att det ena inte behöver utesluta det andra. Där är det nästan ordkrig för välgörenhet!

I Sundsvall flyttar vi på dom som tigger. Husvagnarna med emigranter ska flyttas för dom förstör stadsbilden när kungen kommer och klipper bandet och inviger bron. Det är då man inser hur liten man känner sig som svensk. Det är verkligen skillnad på välgörenhet världen över. Samtidigt så kan kungen inviga en stor bro, som kommunen lagt ut miljarder på...

/JS14

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage