Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Socialdemokraterna + Alliansen = ett nödvändigt ont | Ny Jönssonliga blir bara patetiskt »

Vi slipper i alla fall långväga trafikmeddelanden...
Stafrin | 10 Januari, 2015 20:52
I någon form är jag glad att utvecklingen har gått framåt. Jag sitter och lyssnar på ett äldre Tracks hits-program och plötsligt möts jag av den gamla jingeln för när det är ett trafikmeddelande. Det är två älgar som har (ja, eller hade) kommit lite fel... i Jörlanda i Bohuslän! Här är jag glad att man nu mera gått in för att ha mer lokala trafikmeddelanden, för jag minns med fasa hur irriterad man blev av den jätteviktiga nyheten om en trafikolycka cirka 40-50 mil från där man bor. Framför allt om meddelandet kom mitt i en låt eller program man spelade in. Man tänkte:
"Tack så jävla mycket! Jag ska försöka akta mig för det. Allingsås ligger ju bara nästgårds från Sundsvall!"
Så, visst, här har utvecklingen gått åt rätt håll. Men det är ändå kul med små flashbacks av hemska uppfinningar från förr.

/JS14

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage