Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Handlar franska terrordådet bara om humor och demokrati? | Feministdebatt om ICA-Stig - ett löjets skimmer »

Låt ICA-serien pensioneras med ICA-Stig!
Stafrin | 26 Januari, 2015 10:03
Ibland undrar jag över svenskarnas intellekt. Jag skrev en kommentar nyligen på en Youtube-film nyligen, den senaste ICA-reklamen där Hans Mosesson meddelar att han pensionerar sin ICA-Stig efter 14 år. I kommentatorsfältet utbröt ramaskri. ICA-Stig är ju en klassiker som aldrig får dö. Klassklyftorna ökar, Syrien är i krig och främlingsfientligheten breder ut sig, men det här är värre: ICA-Stig ska sluta!

För guds skull, ICA-Reklamen borde ha pensionerat sig för länge sen. Det är en sak som har överlevt sig själv i snart 15 år och det är en REKLAMFILM i två minuter, om ens det! Låt Hans Mosesson lämna ICA-Stig därhän och kanske få göra en riktig roll, låt ICA lägga sin energi på att hitta något nytt! Men när jag sa det i kommentaren på Youtube så fick jag svar där jag stämplades som korkad.
"ALDRIG! VI SKA HA VÅR ICA-STIIIIG!"
Suck! Är vi svenskar så otroligt uttråkade och fantasilösa att vi måste hänge oss åt en reklamkaraktär på TV? Ibland skäms man som svensk!

/JS14

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage