Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Därför föredrar jag internetradio... | Vi slipper ju i alla fall Elias och Franz... »

Överdrivna proportioner kring Tone
Stafrin | 23 Juni, 2006 21:00

OK, jag förstår att det är svårt att rota nyheter under midsommar. Jag förstår också att man kan fästa sig vid ett trevligt ansikte på TV. Men hela Tone Beckestad-grejen har fått proportioner som är ganska löjeväckande. Protestlistor och krav på hennes återkomst. Är det bara hon som kan presentera en väderkarta på den där kanalen? Tone har gjort bort sig, TV 4 har gjort ännu mera bort sig och kvällspressen har gjort mest bort sig. Bästa kommentaren står TV 4s sportnisse Patrik Ekwall för:
”Blev TV 4 moralkärringar före eller efter andra säsongen av Paradice Hotel”. ´Nough said! Ge oss nåt mer matnyttigt att läsa om. Tone är trots allt ännu anställd av TV 4.

/JS06


 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Jari | 05 Juli, 2006 10:32

Jag såg vädret på TV4 imorse och meteorologen Anders Nylund presenterade vädret i badbrallor, är inte det lite dubbelmoral om något.

Tänk om vi hade fått se Tone i bikini istället vid strandkanten :-) Men jag fattar inte skillnaden riktigt, TV4 ledningen blev ju så upprörda över Tones oskyldiga bilder men visa den ölkaggen var det visst inga problem med.

(no subject) [Reply]
Jörgen Stafrin | 05 Juli, 2006 11:55

Så har det väl alltid varit. När män är lättklädda så är det helt OK, när tjejer är lättklädda så är de slampor eller dy.

Det jag tycker är ännu mer anmärkningsvärt är att TV3 och Kanal 5 har hållit med TV4 om avstängningen av Tone. Och vi vet ju alla hur moraliskt riktiga DE är. :)))

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage