Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Postkodmiljonären i Sundsvall - en märklig show | Stefan Löfvén stal showen på blekt Första Maj »

Välkommen in i spelet, Ebba Busch Thor!
Stafrin | 25 April, 2015 19:08
Ebba Busch Thor är nu vald till Kristdemokraternas nya partiledare. Hon har lite att jobba med, om man säger så. Den lätta uppgiften är att framstå som något med karismatisk än sin föregångare, Göran Hägglund. Det kan nog alla, även Lars Adaktusson!
Däremot ska hon försöka mobilisera sitt parti och få det kvar över 4 %. För det krävs något eget som sticker ut mot dom andra allianspartierna på partischemat. Detta samtidigt som hon ska försöka hålla ihop ett parti där många hotar att hoppa av eftersom Busch Thor är mer höger i sin politik än någon av sina företrädare och om jag ska vara ärlig så tror jag inte alls att det är till KDs fördel just nu. Men jag kan bara säga till Ebba likt Magnus Härenstam i "Jeopardy" för många år sen; Välkommen in i spelet! Idag är början på resten av din karriär!

/JS15

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage