Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Stefan Löfvén stal showen på blekt Första Maj | Ett snörvligt och sjukt jubileum! »

Låt mig slippa försämrade filmer på tuben!
Stafrin | 06 Maj, 2015 12:08
Låt mig delge en sak som jag irriterar mig på väldigt mycket vad gäller Youtube. Allt eventuellt copyrightskyddat matrial som folk lägger upp med pitchat ljud eller försämrad upplevelsemöjlighet. Jag förstår att man är rädd att åka fast eller bli fråntagen sitt Youtubekonto för att man sprider skyddade saker, men om man nu inte vill riskera att man bli upptäckt av Youtube eller filmbolaget så kanske man ska skita i att lägga upp det i överhuvudtaget. Hur desperat att sprida filmer på Youtube är man egentligen om man måste lägga upp pitchade filmer som ändå är för jobbiga att se på för att filmen är försämrad?

Jag är medveten om att i så fall skulle andelen filmer på kanalen minska drastiskt, men likväl vill jag ha en bra upplevelse när jag ser på film på tuben. Inte en halvkul upplevelse där folk pratar i slowmotion till en dimmig bild och där man till slut less stänger av efter en halvtimme! Eller en kväll där man får sitta i en timme och zappa sig fram mellan klipp efter klipp som är helt obegripliga att hänga med i, för att till sist kanske hitta en bra version.

/JS15

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage