Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Ge mig tillbaka min bussturlista! | Ranelid - min dröm på Skansen! »

Sundsvallsbron - ingen PR-succé längre!
Stafrin | 05 Augusti, 2015 22:52
Ska vi skratta eller gråta åt broeländet som vi betalat så otroligt mycket för att få ha ståtande över fjärden? Den börjar redan rosta och igår rasade en pelare till backen och krossade en bil. Men likväl så ska väl kommunen stå med flinande ansikten och säga att allt är OK! Det är ingen fara, för vi har förtroende för vikten av bron, både ur miljösynpunkt och PR-synpunkt. Samtidigt viskar Peder Björk något till en medarbetare i byggnadsnämnden, fortfarande med ett fejkat flin mot kameran:
"Kom på något väldigt fort nu som kan rädda situationen!"
Men tyvärr är det för sent. Ur miljöaspekten vet jag inte, men PR-aspekten är redan förlorad för i och med att nyheten om pelarens fall kablades ut i riksmedierna så kan inte PR vara något som fungerar längre. Det man ska vara glada över är att nyheterna inte var värre, typ att någon skadades eller dog i olyckan, men vad händer vid en eventuell nästa gång?

Det kanske är dags av kommunen, allianspartier som sossar, för båda var lika ivriga i detta projekt, att erkänna att något har gått snett och att detta kanske inte var den allra bästa idén. I alla fall borde man börja med ta fram ritningarna och göra något nu innan nästa olycka händer, oavsett om det är på själva bron eller en pelare på landbacken.

/JS15

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage