Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Sundsvallsbron - ingen PR-succé längre! | 28 år tidigare och samma svar... »

Ranelid - min dröm på Skansen!
Stafrin | 16 Augusti, 2015 22:04
När nu Petra Marklund har gjort sorti från "Allsång på Skansen", saknad av få, så spekuleras det hejvilt om vem efterträdaren ska bli. Kalle Moreus är en av toppkandidaterna, men mest komiskt är att en annan favorit är Björn Ranelid! Snälla, kan vi inte få uppleva det i alla fall en gång? Det, om något, skulle få mig att se programmet! Om Ranelid kom upp på scenen och sa:
"Nu, kära tittarrre, ska vi plocka fram denna publication som blivit nästan lika populärrr och omhuldad i folks omedvetna omedvetande som mina egna böcker! Vi ska sjunga "Sjösala vals", en sång om kärrrleken av mannen som gett Sydamerrrika och den svenska skaldkonsten ett vackerrrt och nästan skimrrrande begåvat ansikte! Nästan lika vackerrt och betydelsefullt för den frramtida liksom den forrrntida generrrationen som mina böckerrr!"
Jag är inte säker på att det skulle hålla lika länge som Lasse Berghagen eller salig Bosse Larsson, men visst vore det ett program värd att minnas!

Fast och andra sidan så var min mamma ännu snabbare och sa att det vore i samma klass som om man nominerade Leif GW Persson som allsångsledare. Jag hade nog sett det programmet också, garanterat!

/JS15

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage