Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Dödsstraffet avskaffat på Filippinerna! | Jag tror på dig, Nanne! »

Klubben för knasiga journalistfrågor
Stafrin | 26 Juni, 2006 22:07
Ibland kan den mest tragiska händelse leda till skratt. Jag såg Aktuellt sändningen igår (söndag) och reportaget om bombdramat i Tensta. En man blev kidnappad och påtvingad ett bälte med bomber som kunde förstöra av ett helt bostadsområde. En kvinnlig polis intervjuades om situationen och reportern frågar:
"Vad är det ni är mest rädd för nu?"
Ibland undrar man om det verkligen krävs så lång utbildning för att bli journalist. Vad förväntade reportern att polisen skulle svara? Att han skulle kissa på sig eller? Naturligtvis svarade polisen det enda hon kunde svara:
"Att bomben ska detonera..."
Kanske lite fel tänkt av reportern, men det gick ju bra ändå...

/JS06

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage