Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Efter Trollhättan - när tar lidandet slut? | Hur firas "Alla krossade hjärtans dag"? »

Ibland krävs lite för lycka...
Stafrin | 06 November, 2015 19:06
Ibland är det märkligt hur människan kan bli så glad för så lite. Jag var inne i en skämtaffär och såg plötsligt att dom sålde helt nya exemplar av dom så kallade "Rubriks orm", alltså dom där långa böjbara avarterna till "Rubriks kub". Jag blev jättelycklig för det, trots att jag aldrig skulle komma på tanken att köpa en själv. Vid 41 års ålder känns det rätt ointressant att ha en sån tingest.

Men däremot så har jag starka barndomsminnen med dessa leksaker och jag har under alla år varit övertygad om att "Rubriks orm" var sen länge förpassad till leksakskyrkogården. Så, lycklig blev jag och jag kan få ro i själen av vetskapen att alla av mina barndomsminnen inte är utdöda. Men skaffa en själv, nej, det skulle inte falla mig in. Ibland krävs det alltså lite för att bli glad.

/JS15

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage